RAFL

regionální amatérská florbalová liga na Mladoboleslavsku

CELÉ ZOBRAZENÍ

Pátý turnaj měl své kouzlo

vloženo: 31. 01. 2006 20:00:00 / přečteno 3046

Turnaj se tradičně odehrál v hale 6. základní školy v neděli 22.1 od 9 hodin. Organizace se zhostil tým S.U.Pů a hned na první vjem bylo znát, že zapracovali nové prvky do organizace turnaje. Halou se linuly známé písně a na zadní stěně byly vidět nápisy týmů, kteří jsou právě na palubovce. Myslím si, že tyto prvky pozvedly úroveň tohoto turnaje a právem patří organizátorům náš dík.

Ranní jednadvacáté kolo přineslo prohru průběžně druhého celku soutěže Reálu, který prohrál s Pilichem bojujícím o postup do elitní čtyřky těsně 4:3. Reál pokračoval i nadále v nevábném tempu a v dalším zápase vydřel proti Hradišti jen remízu 4:4. Ostatní zápasy dopadaly pro favority nad míru dobře CDB i Mimoň válcovali soupeře bez jakéhokoliv zaváhání. Naopak se nedařilo Supům i Flóře, na jejich kontě byla stále nula, i když prohráli dvakrát jen o toho jednoho pověstného góla.

Pátý turnaj gradoval zápasem ve 24tém kole, kdy na sebe narazili doposud neporažené CDB a Mimoň hrající na tomto turnaji ve výborné formě. Hned od začátku bylo vidět, že mimoňští sršni mají tentokrát více sil a přehrávají svého soupeře ve všech směrech. Tento zápas patřil jednomu muži "Dušanu Račákovi", který dal tři góly a ostatní připravil pro své spoluhráče a tak dal hráčům CDB poprvé za sezónu ochutnat i hořkost porážky. CDB - Mimoň 3:6.

V posledním kole dne si CDB tým spravil chuť a deklasoval Mnichovo Hradiště vysoko 14:1. Při závěrečném sčítání bodů turnaje si Mimoň poprvé odvezla maximální počet 10ti bodů, CDB Mladá Boleslav 8 bodů, Pilich a Real nakonec 6 bodů, Panteři shodně s Hradištěm 5 bodů a bez žádného bodu odcházeli týmy Flóry a pořádajícího týmu S.U.Pů.


<<< zpět

VÝSLEDKY

 TýmZápasyBody
1.FBK Pilich Vivatus1631
2.IBK Papašu1626
3.FBK Sklípkani1622
4.BTK KILLERS1617
5.FBC Vikings1616
6.Ohňostrojaři1615
7.Crazy Kakadu1611
8.Bakov Satans164
9.White Flying Rabbits162

Podrobná tabulka >>>




NÁHODNÉ FOTO RAFL

náhodná fotografie

REKLAMA

1. PTS Táborník Florbal Shop Salming MADE IN BOLKA SHOP Boleslavan.cz
TOPlist