RAFL

regionální amatérská florbalová liga na Mladoboleslavsku

CELÉ ZOBRAZENÍ

Týmům FBK Dynamo MB a T-SYSTEMS rozdány disciplinární tresty

vloženo: 20. 10. 2017 18:00:57 / přečteno 2754

Disciplinární komise pro stanovení výše jednotlivých trestů využila veškeré dostupné materiály - videozáznam z průběhu utkání (dočasná kamera v tělocvičně), videozáznam z prostoru šaten (trvale umístěná školní kamera), zpráva rozhodčího z inkriminovaného utkání, výpovědi svědků.

Již samotný průběh utkání č. 43, především pak jeho druhá polovina, se v mnoha okamžicích příliš nenesla v duchu fair-play. Vyvrcholení přišlo v následném pozápasovém incidentu, jenž se odehrál v prostoru před šatnami.

UDĚLENÉ DISCIPLINÁRNÍ TRESTY:

1. Finanční pokuta týmu FBK Dynamo MB ve výši 1000 Kč = zapojení tří hráčů do hromadné pozápasové šarvátky, a to opakovaně. Tedy jasné, úmyslné a vědomé jednání, nejednalo se o nutnou obranu.

2. Udělení trestu hráči č. 7 Davidu Kocmanovi (FBK Dynamo MB) na 2 soutěžní zápasy (č. 76 a 78) + udělení podmínečného trestu na 5 soutěžních utkání = nesportovní chování na hřišti a aktivní zapojení se do hromadné pozápasové šarvátky. Pokud hráč v trestu obdrží jakýkoliv trest za nesportovní chování, následuje okamžitý postih zastavení činnosti na 10 soutěžních zápasů.

3. Udělení podmínečného trestu hráči č. 33 Michalu Barabášovi (FBK Dynamo MB) na 5 soutěžních zápasů = aktivní zapojení se do hromadné pozápasové šarvátky. Pokud hráč v trestu obdrží jakýkoliv trest za nesportovní chování, následuje okamžitý postih zastavení zastavení činnosti na 5 soutěžních zápasů.

4. Udělení trestu hráči č. 26 Lukáši Pickovi (FBK Dynamo MB) v podobě okamžitého zastavení činnosti na 10 soutěžních zápasů (č. 76,78, 87, 89, 107, 110, 119 a 3 zápasy v nadstavbové skupině A nebo B) = aktivní zapojení se do hromadné pozápasové šarvátky, úmyslné napadení a zranění protihráče. Po vypršení trestu následuje podmínečný trest na 5 soutěžních utkání. Pokud hráč v trestu obdrží jakýkoliv trest za nesportovní chování, následuje okamžitý postih zastavení činnosti na 20 soutěžních zápasů (finanční trest neudělen, neboť došlo k dohodě na finančním vyrovnání mezi hráči).

5. Udělení podmínečného trestu hráči č. 88 Ondřeji Hulčíkovi (T-SYSTEMS) na 2 soutěžní zápasy = pozápasové slovní napadení hráčů FBK Dynamo MB, jehož následkem byl začátek celého pozápasového incidentu. Pokud hráč v trestu obdrží jakýkoliv trest za nesportovní chování, následuje okamžitý postih zastavení činnosti na 5 soutěžních zápasů.

6. Udělení podmínečného trestu hráči č. 69 Janu Hálovi (T-SYSTEMS) na 5 soutěžních zápasů = slovní napadání hráčů FBK Dynamo MB během utkání. Pokud hráč v trestu obdrží jakýkoliv trest za nesportovní chování, následuje okamžitý postih zastavení činnosti na 5 soutěžních zápasů.

Udělené disciplinární tresty jsou rovněž specifikovány v samostatné sekci (Disciplinární tresty).

Disciplinární komise přistoupila k udělení výše uvedených trestů s cílem prevence před obdobnými excesy v následujícím průběhu soutěže a dále v budoucnosti. Vedení soutěže a ředitel ligy apelují na všechny hráče RAFLu se vzkazem, že další podobné incidenty nebudou za žádnou cenu tolerovány a v případě nutnosti bude přistoupeno k ještě razantnějším postihům. Primárním cílem nás všech by měla být především radost ze hry a v rámci možností bezpečnost všech zúčastněných.



<<< zpět

VÝSLEDKY

 TýmZápasyBody
1.FBK Pilich Vivatus1631
2.IBK Papašu1626
3.FBK Sklípkani1622
4.BTK KILLERS1617
5.FBC Vikings1616
6.Ohňostrojaři1615
7.Crazy Kakadu1611
8.Bakov Satans164
9.White Flying Rabbits162

Podrobná tabulka >>>




NÁHODNÉ FOTO RAFL

náhodná fotografie

REKLAMA

1. PTS Táborník Florbal Shop Salming MADE IN BOLKA SHOP Boleslavan.cz
TOPlist